martes, 13 de enero de 2009

conclusió i tancament del blog

L'activitat del blog ha servit per poder explicar algunes utilitats de diferents programes informàtics. Alguns d'aquests programes treballats a l'assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació (NTAE) són el Jclic, l'Audacity, el google o el propi blog.

A més a més de ser un lloc on penjar com s'ha fet cada treball, ha servit per penjar un seguit d'informacions d'actualitat educativa.

S'ha de destacar que en aquests mesos hem vist que les capacitats que tenen les noves tecnologies en l'educació són molt més àmplies del que pensàvem. Probablement amb la conferència de l'Anna Pérez ens vem quedar molt sorpresos de que nens molt petits eren capaços d'utilitzar un blog.

Per tan direm com a conclusió, que les noves tecnologies cada dia avancen més i sobretot més ràpidament, per tan sempre hem d'estar al dia (exercim de mestres o no). D'aquesta manera, podrem ensneyar als mes petits com utilitzar aquestes eines educatives tant importants, que des del meu insignificant punt de vista, mai podran substituir als mestres (per la calor humana).


Amb aquesta darrera entrada queda finalitzat aquest blog.

Artur

No hay comentarios: