domingo, 9 de noviembre de 2008

Video Bona Nit

Aquest treball consisteix en l'elaboració d'un vídeo qua ens transmeti una sensació amb una durada d'uns 3 minuts aproximadament (ajustant-se a la durada de la cançó), amb un programa que es diu "Estudio". Cada grup havia d'escollir una sensació i a partir de gravar imatges amb una música de fons transmetrela. Per a fer-ho es va haver de seguir el següent procés:

1) Gravació d'imatges en format Dv i que tingues una durada d'entre 10 i 14 minuts, per a que posteriorment se'n pugin triar les imatges més importants.
2) Introduirem aquestes imatges a l'ordinador a partir del port d'entrada USB de la càmara amb la qual haguem grabat.
3)Obrirem les imatges gravades en el programa "Estudio".
4) Fer tot el procés de selecció d'imatges, a partir de retallar-ne fragments, esborrar-ne i ordenar-ho tot adequadament.
5) Introduir la cançó (en el nostre cas la de "Bona nit" del grup de música Els Pets) damunt de les imatges seleccionades.Posteriorment retallar-la per on calgui per a que s'adapti i quedi adequat a les imatges.
6) Fer la confecció del video per a que quedi bé a partir d'introduir tota mena d'efectes per a que el vídeo estigui ben grabat i tingui un disseny adequat. Aquests efectes els podem trobar dintre del mateix programa "Estudio". El darrer efecte que calia afegir eren diverses lletres dintre del vídeo.
7) Un cop finalitzat el vídeo, s'haurà de guardar el video en dos tipus de format: un de petit i un de gran (això varia a partir de la quantitat de píxels).
8) Per finalitzar, guardem i pengem el vídeo a la pàgina web www.youtube.com.

Aquest és el vídeo

No hay comentarios: